Manifesting Blueprint

Tänk om det fanns en magisk formel för just dig som visade hur du behövde göra för att  skapa mer flöde i ditt liv, din alldeles egna manifesteringsformula som hjälpte dig att ta vara på dina unika själsegenskaper och skapa en tillvaro i linje med den du är i sanning och på själsnivå! Flödet finns ju för oss alla! Det gäller bara att ta vara på vårt unika formula för det! Manifesting Blueprint läsningen handlar om just detta.

Den här läsningen passar utmärkt om du  har gjort grundläggande Soul Realignment® läsning tidigare och fått information om vem du är på själsnivå, vad som skapar ditt flöde, rensat karmamönster och blockeringar och nu är redo för ytterligare djupdykning. Du vet helt enkelt om vem du är och vill nu veta hur du gör.
Här få du reda på " ditt unika recept för manifestering".

Du kan boka dennna läsning enskilt om du har redan gjort Grundläsningen eller boka det i ett coachingprogram.

Priset för en enskilt läsning är 3995 kr.Manifesting Blueprint coaching program


I paketet ingår Soul Realignment grundläsning,  Divine Soul Blueprint (inkl livstema & själensspecialiseringar), Manifesting Blueprint, energirening för dig men också för ditt hem.

Under 3 tillfällen går vi igenom vem du är på själsnivå och vad det innebär, vad skapar ditt flöde, vilka blockeringar och karma mönster du har från detta och tidigare liv,  Vi jobbar självklart med rensning av dessa mönster och du får hemuppgift också. Vi jobbar också med energier i ditt hem.  Rensar dessa också och ser till att energierna i ditt hem ska vara kompatibla med dina energier efter rensnings arbetet.

Under tillfälle 2 kommer vi att titta ännu djupare på dig som själ och tar fram ännu mer information som kommer att vara till hjälp för dig. Vi tittar tex på din själsspecialiseringar och de livsteman som du har valt för den här inkarnationen. Dessa information brukar vara väldigt värdefulla att få reda på. Vi kollar också på andra aspekter av dig som kommer att underlätta för dig i din vardag.

Under tillfälle 3 kommer vi att titta på din Manifesting Blueprint, din karta över hur du skapar.
Det innebär att du förutom information om det som skapar ditt flöde också får reda på fallgropar och vad du ska undvika. Du slipper det här med att ta ett steg fram och ett steg bakåt så fort du kommer ur din comfortzone och att inte komma fram så som du önskar.
Man skulle kunna säga att du får en "manual över din skapandeprosess"! Vi jobbar förstås  också med hur du sätter intention.

Arbetet sker på distans i telefonmöte och jag spelar in samtalen till dig så du kan lyssna på de fler gånger.