Jag som driver Althea heter Negin Aghili. Jag är orientalist, auktoriserad hudterapeut, örtterapeut, kinesiolog, healer, Soul Realignment advanced practitioner samt QHHT level2 practitioner.

Min passion för andlighet och örter stärktes när  jag skrev min C-uppsats på Orientalistikprogrammet på Uppsala Universitet om en iransk poet och mystiker med namnet Attar. Han blev en inspirationskälla för mig och har följt med mig genom min utveckling. Jag utbildade mig efter universitetet till Reikihealer. Jag blev Reikimaster 2004.

 

Efter några års arbete på ett statligt verk ville jag ändra riktining i livet. Min omhändertagande sida tog över och jag utbildade mig till hudterapeut på Elisabethskolan i Stockholm år 2003. Jag visste att det inte skulle gå att bara behandla huden på utsidan utan att insidan var minst lika viktig, så därför utbildade jag mig direkt efter till Örtterapeut på NNFS, Nordiska Närings och Fytoterapiskolan. För att kunna bli en så mångsidig terapeut som möjligt har jag fortsatt vidareutbilda mig inom hälsa och byggt på med fler utbildningar som tex Bonitologi, Biomagnetism och Kinesiologi.
 

Under årens lopp har det också  blivit en del kurser inom personlig utveckling och healing.
De healingmetoder jag använder mig mest av är Theta Healing samt Atlantean Healing. Jag är även utbildad till Oracle messenger Av Birkan Tore.

Jag har alltid varit intresserad av att utforska själen och vårt ursprung men också  velat förstå den mänskliga naturen bättre. Genom Soul Realignment har jag fått större förståelse för vilka vi är på själsnivå, vilka utmaningar vi kan stå inför samt hur vi kan skapa flöde genom att veta vilka vi är på själsnivå samt samt släppa blockeringar som hindrar oss från vårt flöde samt att få livsenergi.

Mitt intresse för det ekologiska förde mig till Biofach/Vivaness-mässan i Tyskland 2010 där jag kom i kontakt med Light Of Nature. Jag älskade produkterna från första ögonkastet. Hudvård med ädelstenar i som var ekologiskt och gjort på alkemiskt sätt. Jag blev återförsäljare av produkterna och i slutet av 2011 fick jag äran att ta över Sverigedistributionen.

Jag  har arbetat som holistisk hudterapeut där jag vävt in mina kunskaper inom de olika områden till en helhet och behandlat huden på olika plan, insida och utsida, kropp och själ.

Till mig kunde man komma om man hade besvär med huden eller om man ville ta hand om huden och njuta av skön och välgörande behandling. En av mina specialiteer har varit de olika massagetekniker jag jobbat med som tex  lymfmassage, ansiktszonterapi eller tibetansk facelift.

Althea har stått för en hälsosam livsstil för att nå balans & hudhälsa! Jag har jobbat med insidan genom kost och näring, utsidan med olika behandlingar och hudvårdsprodukter och det emotionella och själsliga genom olika healing-modaliteter och Soul Realignment. Jag har  använt mig också av ansiktsdiagnostik och kinesiologi i mina behandlingar. Jag har alltid anpassat mina behandlingar beroende på vem jag har haft framför mig och vilka behov det har funnits. Alla människor är unika och har olika behov vid olika tillfällen.

Jag önskar genom mina samlade kunskaper  och erfarenheter hjälpa människor till att förstå sig själva bättre ända på själsnivå och kunna leva ett liv i harmoni, balans och flöde.

Behandlingar som berör själen är min melodi!
Välkomna till min värld ska ni vara!
Negin ♥