QHHT, Quantum Healing Hypnosis Technique


QHHT Togs fram av den bortgångne Dolores Cannon och är resultatet av hennes över 45 års hypnosarbete.
Det är en väldigt omfattande session bestående av många delar som tillsammans ger en fantastisk helhet.

Beroende på vem du är och var du befinner dig i livet och vilka funderingar du har så kommer du att under ledning av ditt högre medvetande få ledas till det som just du behöver.


 

Hur går en session till?

Vi startar alltid med att prata så att jag ska lära känna dig bättre och veta mer om ditt liv. 
Vi går också igenom de frågor som du har med dig till sessionen.

Sedan kommer du att ligga på en säng och ledas i djup avslappning. Du kommer dock att vara medveten även om du stänger av intrycken från omgivningen.
Du kommer till tidigare liv /paralellliv / tidigare i det här livet eller liv mellan liven. Ditt högre medvetande är den som bestämmer vart du ska hamna.
Vi kommer därefter också ställa frågor till ditt högre mevetande som besitter mycket visdom och kunskap samt be om healing.
Jag kommer att spela in sessionen så du kan lyssna på det fler gånger.

Hela processen kommer att ta 4-7 timmar så det är bra att inte boka något annat den dagen utan ägna dagen till detta.

När du bokar din session kommer du att få ytterligare information mejlat till dig.

Observera att denna metod passar inte bra för dig som har schizofreni eller svårigheter med tid och rum eller dig som är hörselskadad.
Är du osäker så kan du höra av dig för närmare information.


 

Introduktionserbjudande

Tom oktober är det introduktionserbjudande på QHHT och då betalar du endast 2495 kronor.

 

Så här tyckte några personer om sina QHHT sessioner:

Jag är helt uppfylld av mitt möte med Negin Aghili och QHHT. I flera timmar pågick den mjuka och stilsamma sessionen som lockade ur mig svar jag inte visste att jag hade. Detta tack vare Negins vägledande kärleksfulla frågor. Nu har jag fått förnyad styrfart och visshet om hur jag ska gå vidare i stort som smått. Något är utmanande och spännande, annat är lugnande och befriande.
Tack kära Negin!
Barbro


Var på en väldigt fin QHHT-session som gav mig massa nya insikter.
Först samtalade vi om vad som var aktuellt i mitt liv samt lite kring min uppväxt  och sedan togs jag in i hypnos medana jag låg på bädden. Fick upp 2 tidigare liv som jag kunde se intressanta paraleller till mitt nuvarande liv, och efter det fick jag ställa frågor till mitt högre jag. Var häftigt när svaren kom tydligt & det gav mig en stark vägledning runt frågor jag ville ha svar på. Upplevde hur det jobbades/ helades I hela kroppen under hypnosen. Jag kände mig hela tiden trygg hos Negin och vill verkligen rekommendera QHHT till andra som vill gå på djupet och få svar på en del frågor I livet <3
/Nicole