Stort tack till alla som besökte Altheas monter på mässan Harmoniexpo i helgen 28-29/10 i Solnahallen!
Det blev många fina möten! Det var också jättekul att se intresset för QHHT som hade premiär på mässan!

På mässan kunde man tävla om en energirening av sin bostad! Det var många som deltog i tävlingen.
Nu är vinnaren  meddelad! För alla de som inte vann den här gången finns ett specialerbjudande!
Ni kan boka en fastighetsrensning för endast 795 kr istället för ordinarie 1295 kr.
Erbjudandet gäller tom december!

 Hjärtligt välkommen att uppleva något unikt, Dolres Cannons QHHT: Quantum Healing Hypnosis Technique!

Nu har du möjlighet att boka in dig på denna fantastiska session som bjuder på samtal,  regression/ andra liv, kontakt med ditt högre medvetande, få svar på många frågor samt få healing! En session tar ca 4-7 timmar och du får inspelning av sessionen så du kan lyssna fler gånger och etablera bättre kontakt med ditt högre medvetande!

Det blir  introduktionspriset av 3495kr året ut.


Soul Realignment erbjudande: Manifesting Blueprint

Tänk om det fanns en magisk formel för just dig som visade hur du behövde göra för att  skapa mer flöde i ditt liv, din alldeles egna manifesteringsformula!

Ta vara på dina unika själsegenskaper och skapa en tillvaro i linje med den du är i sanning och på själsnivå! Flödet finns för oss alla! Det gäller bara att ta vara på vårt unika formula för det!


I paketet ingår Soul Realignment grundläsning, Fördjupade själsprofilläsning (inkl livstema & själensspecialiseringar), Manifesting Blueprint, energirening för dig men också för ditt hem.

Under 3 tillfällen går vi igenom vem du är på själsnivå och vad det innebär, vad skapar ditt flöde, vilka blockeringar och karma mönster du har från detta och tidigare liv,  Vi jobbar självklart med rensning av dessa mönster och du får hemuppgift också. Vi jobbar också med energier i ditt hem.  Rensar dessa också och ser till att energierna i ditt hem ska vara kompatibla med dina energier efter rensnings arbetet.

Under tillfälle 2 kommer vi att titta ännu djupare på dig som själ och tar fram ännu mer information som kommer att vara till hjälp för dig. Vi tittar tex på din själsspecialiseringar och de livsteman som du har valt för den här inkarnationen. Dessa information brukar vara väldigt värdefulla att få reda på. Vi kollar också på andra aspekter av dig som kommer att underlätta för dig i din vardag.

Under tillfälle 3 kommer vi att titta på din Manifesting Blueprint, din karta över hur du skapar.
Det innebär att du förutom information om det som skapar ditt flöde också får reda på fallgropar och vad du ska undvika. Du slipper det här med att ta ett steg fram och ett steg bakåt så fort du kommer ur din comfortzone och att inte komma fram så som du önskar.
Man skulle kunna säga att du får en "manual över din skapandeprosess"! Vi jobbar förstås  också med hur du sätter intention!

Coachingpaket är på 3 tillfällen och kostar Nu 10.000 kr (ord, pris 13.280 kr)
Detta erbjudande gäller tom oktober.
Arbetet sker på distans i telefonmöte och jag spelar in samtalen till dig så du kan lyssna på de fler gånger.