Vårstädning

Våren är snart här och då är det dags för vårstädning på alla plan! 
Vad sägs om att rensa bland karmamönster och blockeringar och sådant som hindrar dig på din väg i att leva ditt liv i flöde? Behöver du lite skjuts på din väg?

Under Mars & april kan du boka en Soul Realignment Grundläsning hos mig till ett pris av 3333 kr istället för ord. pris 3995kr.

Ta rensningen till en annan nivå genom att lägga till en energirening av ditt hem också.
Då betalar du endast 3999kr för paketet.

Det går också att boka Fastighetsrensningen separat och då betalar du 777 kr istället för ordinarie 1295!

 

Soul Realignment erbjudande för manifestering


Ta vara på dina unika själsegenskaper och skapa en tillvaro i linje med den du är i sanning och på själsnivå! Flödet finns för oss alla! Det gäller bara att ta vara på vårt unika formula för det!

I paketet ingår Soul Realignment grundläsning, Fördjupade själsprofilläsning (inkl livstema & själensspecialiseringar), Manifesting Blueprint, energirening för dig men också för ditt hem.

Under 3 tillfällen går vi igenom vem du är på själsnivå och vad det innebär, vad skapar ditt flöde, vilka blockeringar och karma mönster du har från detta och tidigare liv,  Vi jobbar självklart med rensning av dessa mönster och du får hemuppgift också. Vi jobbar också med energier i ditt hem.  Rensar dessa också och ser till att energierna i ditt hem ska vara kompatibla med dina energier efter rensnings arbetet.

Under tillfälle 2 kommer vi att titta ännu djupare på dig som själ och tar fram ännu mer information som kommer att vara till hjälp för dig. Vi tittar tex på din själsspecialiseringar och de livsteman som du har valt för den här inkarnationen. Dessa information brukar vara väldigt värdefulla att få reda på. Vi kollar också på andra aspekter av dig som kommer att underlätta för dig i din vardag.

Under tillfälle 3 kommer vi att titta på din Manifesting Blueprint, din karta över hur du skapar.
Det innebär att du förutom information om det som skapar ditt flöde också får reda på fallgropar och vad du ska undvika. Du slipper det här med att ta ett steg fram och ett steg bakåt så fort du kommer ur din comfortzone och att inte komma fram så som du önskar.
Man skulle kunna säga att du får en "manual över din skapandeprosess"! Vi jobbar förstås  också med hur du sätter intention!

Coachingpaket är på 3 tillfällen och kostar Nu 9.999 kr (ord, pris 13.280 kr)
Detta erbjudande gäller tom mars.
Arbetet sker på distans i telefonmöte och jag spelar in samtalen till dig så du kan lyssna på de fler gånger.