Hjärtligt välkommen till Althea Hudvård & Livsstil och Althea Soul Journeys!

Althea erbjuder en holistiskt helhetssyn där balansen mellan det inre och det yttre samt kropp och själ står i fokus!
Althea bedriver konsultverksamhet för företag inom hudvård och hälsa samt erbjuder Dolores Cannons regressiva hypnosmetod QHHT samt själsläsningar och coaching för både privatpersoner och företag.


Behandlingar

Jag har alltid  utgått från ett holistiskt synsätt när jag utfört mina behandlingar! Jag har tagit hänsyn till  hela människan och strävat efter att skapa balans mellan insida och utsida, kropp och själ! 

Som den nyfikna själ som jag är vill jag ständigt finna de bästa metoder att jobba med för att erbjuda mina kunder de bästa behandlingar det går. Därför har jag valt att arbeta främst med  QHHT samt själsläsningar genom Akashakrönikan. 

Jag utför inga ansiktsbehandlingar längre men återkommer när andra behandlingar som healing,  energibalansering och  kinesiologi blir tillgängliga, Försäljning av produkter

Althea  har alltid strävat efter att erbjuda så rena, effektiva, etiska och miljövänliga produkter som möjligt och därmed valt sortimentet med största omsorg och varsamhet.

I sortimentet finns Blomster essenser från Australian Bush Flower, ekologisk hudvård och makeup från Maria Åkerberg, hygienartiklar,
miljövänliga produkter som Hinzaväskan samt kläder, underkläder och strumpor i bambu och massor  med andra intressanta produkter.

Observera att Althea har inga bestämda butikstider längre. 


Konsultverksamhet

Althea erbjuder konsulttjänster för företag inom hudvård och hälsa!
Det gäller inom olika områden inom mitt expertisområde helhetshälsa och ekologisk hudvård som att hålla utbildning eller föreläsning, ge stöd inför uppstart av verksamhet eller förstärkning under kortare uppdrag.


QHHT

Jag är QHHT- practitioner level 2!

QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique) togs fram av den bortgångne Dolores Cannon och är resultatet av hennes mer än  45 års hypnosarbete.

QHHT är ett fantastiskt regressiv hypnosmetod för att komma till ett annat liv där det finns svar på det en går igenom i nuvarande liv. Detta kan vara ett tidígare liv, paralell liv eller tidigare i nuvarande liv mm. Det blir också kontakt med högre medvetandet för att få svar på ens funderingar om livets stora och små frågor som livssyfte mm samt få healing. 
Varje session är unikt och dirigeras av det högre medvetandet!
Själsläsningar

På Althea har du möjlighet att boka själsläsningar genom Akashakrönikan!

Den metod jag har fördjupat mig mest i heter Soul Realignment!

Genom den här metoden kan jag hjälpa mina klienter att lära känna sig själva bättre, förstå vilka de är på själsnivå, vilka gåvor de har och vad som  skapar deras flöde.
Vi tittar också på vilka blockeringar och karmamönster det kan finnas och hur rensa dessa.

Jag erbjuder flera olika läsningar där var och en bidrar till att lägga pusslet om vilka vi är. 

Jag erbjuder läsningar till både privatpersoner och till företag.

Det finns också möjlighet till skräddarsydda coachingprogram!